Adidasactivatie bij Intersport Den Haag

Kinderen organiseren fifa 20 toernooi

In de Intersport Twinsport Den Haag organiseerden wij een activatie voor Adidas.

Op zaterdag 28 oktober was het zo ver. De strijd om de gouden controller in de Intersport Twinsport Den Haag. Wie blijft het langst ongeslagen? Het was Mehdi die, onder commentaar van YouTuber FC Roellie, de controller 181 minuten in het bezit hield, zonder tegendoelpunt te krijgen. Ondertussen zorgde de dj voor sfeer, terwijl klanten van de Intersport de nieuwe Adidasschoenen met een ‘skillgame’ konden testen.

Doel van de dag: Adidas activeren tijdens de opening van de Intersport Twinsport in Den Haag. WePlay Esports richtte een Adidas branded FIFA 18 area in en zorgde voor begeleiding. Het was een groot succes. En mede doordat FC Roellie de activatie via zijn YouTubekanaal aankondigde (250K abonnees) en ter plekke aanwezig was (zo bereik je tegenwoordig de millenial), was er veel traffic in de winkel.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Wij denken graag mee als het gaat om branding en activaties. Wij zetten ons netwerk van commerciële partijen en influencers graag in om jou van dienst te zijn!

De activatie in de Intersport Twinsport Den Haag was een samenwerking tussen Adidas en WePlay Esports.

We organiseren weer events. 😁 Lees hier ons hygiëneprotocol. 📝