Activiteiten op eigen locatie

Activiteiten op eigen locatie organiseren? Kies voor WePlay Esports

Wil je activiteiten op eigen locatie organiseren? Kies dan voor WePlay Esports. Wij kunnen jouw evenement op locatie onvergetelijk maken. Ons eventbureau organiseert activiteiten op locatie voor particulieren, zakelijke klanten, BVO, sportbonden, scholen, welzijnsorganisaties en gemeenten. WePlay Esports is in 2017 opgericht en bedenkt sindsdien de meest gave events, toernooien en activaties die op esports en gaming gebaseerd zijn.

Volgens ons is gaming de beste manier om millennials te bereiken en tot actie aan te zetten. Hierbij is het ‘plezier geven’ onze centrale doelstelling. Dit doen wij met ons enthousiaste team, onze klanten en onze deelnemers. Vriendschap is het fundament. Wij maken hierbij gebruik van onze ondernemende geest, waarbij ‘doen’ centraal staat. Of je nu een teamuitje op eigen locatie wenst, een evenement op locatie, teambuilding op eigen locatie of indoor kinderactiviteiten wilt laten organiseren, ons team staat graag voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor de leukste activiteiten op jouw eigen locatie of lees verder om meer te weten te komen over de bijzondere events die wij organiseren.

FIFA toernooi op locatie

Zoek je leuke activiteiten voor op eigen locatie? Dan is het zeker een leuk idee om een
FIFA toernooi te organiseren. Hiermee wordt jouw bedrijfsuitje of evenement op eigen locatie zeker geslaagd. Ook zijn dit leuke activiteiten voor jongeren en is het populair onder de indoor kinderactiviteiten. WePlay Esports beschikt over jaren aan ervaring met de organisatie van het FIFA toernooi. Dit betekent dat wij je veel mogelijkheden te bieden hebben en je geheel kunnen ontzorgen.

Hoe dit preceies werkt? Wij zorgen dat je een pr-kit en online inschrijfomgeving krijgt. Ook zal je een vaste accountmanager krijgen. Mocht je vragen hebben, dan kun je deze aan hem stellen. Ook zal de accountmanager je ondersteunen bij de promotie van het FIFA toernooi en mee kunnen denken met betrekking tot de hoogte van de deelnemersbijdrage. Als je aan de deelnemers een bijdrage vraagt, sponsoren inschakelt en opbrengsten hebt uit jouw drankomzet, kost het jou vrijwel niets. Het FIFA toernooi en onze FIFA skill games zijn tevens geschikt om aan teambuilding op eigen locatie te werken. Wij organiseren op de dag zelf het toernooi en zullen het 55’’ finalescherm en de gamecases neerzetten. Onze eventmanager neemt hierbij de spelbegeleiding op zicht. Het toernooi begint met een poulefase en gaat vervolgens over naar de knock-outronde. Wij houden de standen met een Ipad bij en zorgen er voor dat iedereen genoeg kan spelen. De top 3 zal na de grote finale een aandenken krijgen. De nummer 1 zal zich hierbij plaatsen voor de landelijke finale. Een FIFA toernooi op locatie zorgt gegarandeerd voor veel gezelligheid. En het is ook nog eens een coronaproof teamuitje.

Formule 1 race event op locatie

Ook een gaaf evenement op locatie, is ons Formule 1 race event. Het is het perfecte teamuitje op eigen locatie en wij kunnen dit voor specifieke doelgroepen organiseren. De Formule 1 is erg populair bij vooral mannen tussen de 16 en 40 jaar. En wij kunnen dit in de vorm van ons race event bij jou op locatie brengen. Dat doen we in samenwerking met eMense. Ons Formule 1 race event is tevens geschikt voor merkactivatie.

Wij werken tijdens ons race event met de nieuwste Playseats en racegames. Race tegen je collega’s of vrienden en probeer de snelste rondetijd neer te zetten. Wij kunnen je gedurende dit event geheel ontzorgen. Wil je een activiteit huren op locatie? Dan kun je ook onze F1 simulator huren. Deze bouwen wij voor je op en de spelbegeleiding zal hierbij verzorgd worden door onze eventmanager. In de game gaan we eerst het circuit ontdekken, waarna we starten met de kwalificatie. Mocht je je met jouw bedrijf op merkbeleving, merkactivatie of merkstrategie willen richten, dan kunnen wij de simulator ook op jouw kantoor of evenementenlocatie opbouwen. Een ding is zeker: ons Formule 1 race event zal je niet snel vergeten.

Fortnite evenement op locatie

Onder onze indoor kinderactiviteiten en activiteiten voor jongeren zijn
Fornite events erg populair. Zoek je de leukste activiteiten op eigen locatie, dan is een Fortnite kinderfeestje of event zeker geschikt. Wij kunnen onze Fornite events ook op jouw sportclub of in het buurthuis organiseren. Fortnite zetten wij ook in om beweging te stimuleren. Wij kunnen ons event op zowel scholen en sportbonden als bij gemeenten organiseren. Wij hebben ons Fortnite event in en echte toernooivorm gegoten. Hierdoor kun je de strijd aangaan met je collega’s, buren, vrienden of clubmaatjes. Hierbij dragen wij zorg voor de inschrijfomgeving en de pr-kat en krijg je een eigen accountmanager die je snel kunt bereiken bij vragen. Deze ondersteunt je geheel bij het promoten van het Fortnite event.

Tijdens de activiteiten op locatie wordt je geheel ontzorgd. Hierbij is het wel van belang dat je goed internet hebt. Denk aan minimaal 10 Mbps op jouw locatie. Onze eventmanager zorgt voor de spelbegeleiding en wij zorgen voor de gamecases en het 55’’ finalescherm. Via de creatieve mode komen jij en de deelnemers elkaar tegen en strijden jullie tegen elkaar. Kies jij ook voor een van de leukste activiteiten op eigen locatie?

Gamen en bewegen

Wil jij gamen en bewegen met elkaar combineren? Met onze outdoor activiteiten op eigen locatie is dit zeker mogelijk. WePlay Esports heeft verschillende beweeg-elementen met Fortnite gemixt en we maken ook gebruik van FIFA skill games om bewegen en gamen met elkaar te combineren. Wil je een bedrijfsuitje op locatie organiseren, zoek je leuke activiteiten voor jongeren of kinderen, dan is een FIFA skill game dag zeker een aanrader. Hier gaan we buiten diverse oefeningen uit de wereldberoemde FIFA game doen. WePlay Esports draagt graag bij aan een actieve leefstijl en kan uitgebreid met je meedenken omtrent het combineren van sporten en games. Esports is echte topsport en zorgt ervoor dat de beweging van jongeren actief wordt gestimuleerd. Hierdoor krijgen zij meer interesse in sporten, wat een positief effect heeft op hun ontwikkeling. Jongeren komen niet alleen samen, maar voelen zich ook gelukkiger door het sporten. Als je veel beweegt, zal je fijner in je vel zitten, fitter worden en meer van het leven genieten. Wil je esports inzetten om jongeren meer te laten bewegen, dan denken wij graag met je mee over de opties.

Online borrel

De online borrel is niet meer weg te slaan. Je kunt elkaar zo buiten het werk of de sportclub om ontmoeten en bijkletsen. Door hier een gaaf event aan te verbinden, zal jouw online borrel extra geslaagd worden. Wij hebben dan ook diverse unieke events, waarbij je met jouw collega’s of clubleden samen FIFA, Formule 1 of Fortnite speelt. Hierbij kunnen wij de organisatie op ons nemen en onze, Playseats, Playstations 4 en Nintendo Switches installeren. Ook de online omgevingen, software en de pr-kit met handleiding is iets waar ons team voor zorgt. En met onze enthousiaste eventmanager wordt jouw borrel een groot succes. Door een online borrel te organiseren, kun je op een originele manier samenkomen met collega’s, vrienden of clubleden. Het is ook een leuke vorm van online activatie. Bij WePlay Esports weet je altijd zeker dat je een geslaagde online borrel hebt. Kies jij ook voor de online borrel van WePlay Esports?

Coronaproof bedrijfsuitje

Wil jij een coronaproof bedrijfsuitje organiseren? Dan zit je bij WePlay Esports goed, want wij kunnen je een 100% coronaproof bedrijfsuitje garanderen. Denk aan een heus Fortnite event voor jouw collega’s/teamleden. Dit vindt geheel online plaats via een virtueel Fortnite toernooi. Bekijk eens wat er mogelijk is op het gebied van Fortnite voor jouw team. Je kunt echter ook kiezen voor een FIFA toernooi met het hele team of een Formule 1 race event. Dit kan, indien gewenst, coronaproof op locatie. Hierbij zal onze eventmanager het spel geheel begeleiden en ervoor zorgen dat alles in de juiste banen verloopt. Je staat er dus niet alleen voor, want wij ontzorgen je volledig. Wel zo makkelijk. Wil je outdoor activiteiten op eigen locatie organiseren? Dit is tevens als coronaproof teamuitje mogelijk. Vraag ons gerust om meer informatie over onze mogelijkheden. Wij staan je graag te woord.

Activiteiten op eigen locatie organiseren? Zet direct WePlay Esports in

Wil je de leukste activiteiten op eigen locatie organiseren? Zet dan direct WePlay Esports in voor jouw teamuitje op eigen locatie, online bedrijfsuitje, indoor kinderactiviteiten, activiteiten voor jongeren of jouw evenement op locatie. Kies ervoor om je met je team of clubleden te vermaken met onze FIFA toernooien, Formule 1 race games, Fortnite events en combineer het met een sportieve ervaring. Neem ook eens een kijkje tussen onze
cases. Je kunt hier al een indruk krijgen van de projecten waar wij met veel plezier mee bezig zijn geweest. Jouw activiteiten op eigen locatie organiseren doe je natuurlijk samen met WePlay Esports, want wij garanderen altijd een onvergetelijke sportieve ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of zet meteen een datum vast voor jouw activiteiten op eigen locatie!

WePlay Esports is dé aanbieder van activiteiten op eigen locatie