Race simulator huren

Kruip in de huid van Max Verstappen met WePlay Esports. Bij ons kan je namelijk een race simulator huren dat zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Of je nou een unieke toevoeging zoekt voor jouw event of op zoek bent naar een leuke activiteit voor de vrijdagmiddagborrel: wij zorgen voor een F1 race simulator bij jou op locatie. Meer weten? Lees dan snel verder of neem direct contact met ons op.

Over WePlay Esports

Bij WePlay Esports ontwikkelen we events en activaties en voeren deze ook uit. Dit allemaal gebaseerd op gaming en esports. WePlay Esports is dan ook dé partij als je een Formule 1 race simulator wilt huren. Met ruim 1000 georganiseerde events sinds de oprichting in 2017 en een team van twintig man, zijn we de grootste en bekendste aanbieden van game- en esportevents in Nederland en België. Eén van onze meest populaire optie is het huren van een race simulator. Dit zorgt namelijk voor een onvergetelijk event. Meer weten over wat er allemaal mogelijk is of wil je je eigen F1 race event organiseren? Lees dan snel verder.

Race simulator huren

Mede dankzij onze Max, is Formule 1 ontzettend populair in Nederland. Bij WePlay Esports brengen we deze topsport graag bij jou op locatie. Door een F1 simulator te huren kruip je namelijk zelf in de huid van Max Verstappen of Lewis Hamilton. Wie weet zet jij met een F1 sim huren straks wel de beste tijd op de officiële Grand Prix neer.

Onze race simulatoren

Bij WePlay Esports beschikken we over de nieuwste race simulatoren. Met deze techniek lijkt het net alsof je echt aan het racen bent over het circuit. Met de nieuwste playseats en racegames zorgen we voor een onvergetelijke ervaring.

 

Zo werkt een F1 race simulator

Zoals we al zeiden lijkt het met onze race simulatoren net alsof je echt op het circuit staat in een F1-wagen. Het is ook niets voor niets dat Max Verstappen in een vergelijkbare simulator traint voor zijn races. Je ervaart met onze simulatoren dus hoe het is om in een Formule 1 wagen te stappen en over het asfalt te racen. De trillingen van de motor, een hoge dosis adrenaline: het hoort er allemaal bij. Hierdoor wordt de ervaring zo realistisch mogelijk en voelt het levensecht.

 

Hoe ziet een Formule 1 race simulator eruit?

Wanneer je ervoor kiest om een Formule 1 simulator te huren bij WePlay Esports, kan je je voorbereiden op een unieke ervaring. Met onze playseats wordt de ervaring namelijk levensecht. Op deze stoel lig je namelijk hetzelfde als een echte Formule 1 coureur in de auto ligt. Daarnaast beschikt de race simulator over Ultra HD 4k schermen. Zo mis je dus niets van de actie en haal je alles uit deze unieke race ervaring. Achter deze schermen vind je de eBattle achterwand. Deze is natuurlijk volledig aan jouw wensen aan te passen. Kies er bijvoorbeeld voor om jouw logo en huisstijl hierop te drukken. Ook dat regelen we gewoon. Deze race wordt natuurlijk ook bijgehouden. Dit doen we met ons draadloze registratiesysteem, waarmee onze crew de rondetijden kan registreren. De uiteindelijke scoren kan je terugvinden op het digitaal scorebord. Je ziet hier een overzicht van de top 10 en ook deze kan je natuurlijk helemaal in jouw stijl branden.

 

Playseat huren

De levensechte ervaring wordt voornamelijk gesimuleerd door onze professionele playseats. Een F1 Playseat huren maakt de ervaring helemaal compleet en zitten daarom bij al onze pakketten inbegrepen. Deze beschikken namelijk over een replica van een echt F1 stuur. Dus is het altijd al jouw droom geweest om met een Ferrari F1 replica te racen? Dan kan dat gewoon. Mocht je liever voor een ander type stuur gaan dan kan dat natuurlijk ook. Naast een levensecht stuur, beschikken onze playseats ook over force feedback pedalen. Deze zijn zo aan te passen dat ze voor iedere bestuurder geschikt zijn. Op deze manier ervaart iedereen deze race als levensecht.

F1 race simulator huren

Een racesimulator huren bij WePlay Esports is perfect om iets unieks toe te voegen aan jouw event. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details geregeld wordt. Van het opbouwen tot de aankleding: we nemen alles uit handen. Zo kan je zelf lekker meegenieten van het event.

Formule 1 event bij jou op locatie

Wanneer je kiest voor F1 simulator verhuur bij WePlay Esports, zullen wij op de dag zelf alles regelen. Samen met eMense (bekend van Ziggo eBattle campagne) bouwen we de simulator op waar jij maar wilt. Daarnaast verzorgen we natuurlijk ook de begeleiding op locatie. De deelnemers kunnen om de beurt tegen elkaar racen als echte coureurs. We starten met het verkennen van het circuit en daarna starten we met de kwalificatie. De beste racers bepalen in de finale wie de grote winnaar van de dag wordt.

Race simulator huren prijs

De prijs voor het huren van een race simulator is afhankelijk van jouw wensen. Bij WePlay Esports snappen we dat iedereen andere wensen en behoeften heeft. Daarom hebben wij drie verschillende pakketten voor het huren van onze F1 race simulatoren, aangepast aan jouw wensen. Ons standaard pakket begint vanaf €999,-. Daarnaast hebben we een wat uitgebreider pakket, wat onze populairste optie is. Als laatste hebben we nog een tailor-made pakket. Dit pakket stellen we helemaal op maat voor jou samen.  We passen hem volledig aan op jouw behoeften. Dat betekent dat alles bespreekbaar is en we graag met je meedenken over de mogelijkheden. Zo maken we er samen een onvergetelijk event van. Hieronder zie je wat er bij ieder pakket is inbegrepen.

Onze pakketten

Aangepast aan jouw behoeftes

standaard

Dit pakket is ideaal voor kleinere groepen. Hiervoor krijg je het volgende:
 • 2 eventmanagers
 • 4x Playseat F1
 • Ultra HD 4K schermen
 • Registratiesysteem
 • Digitaal scorebord
 • 6 uur
 • Aandenken winnaar

uitgebreid

Dit is ons meest gekozen Formule 1 event. Hiervoor krijg je het volgende:
 • 2 eventmanagers
 • 6x Playseat F1
 • Ultra HD 4K schermen
 • Registratiesysteem
 • Digitaal scorebord
 • 6 uur
 • Aandenken winnaar
Populair

Tailor-made

Dit pakket is volledig op maat gemaakt en wordt helemaal afgestemd op jouw wensen. Hiervoor krijg je het volgende:
Opties Alles is bespreekbaar
 • Eventmanagement
 • 10x Playseat F1
 • Ultra HD 4K schermen
 • Registratiesysteem
 • Digitaal scorebord
 • 6 uur
 • Aandenken winnaar
 • LAN-party
 • Aankleding
Populair

* Alle prijzen zijn exclusief btw en gereden kilometers.

Race simulator experience

Over het circuit racen in een race simulator is een zeer unieke ervaring. Zoals we eerder al zeiden zorgen we met onze nieuwste playseats voor een levensechte ervaring. Doordat we tijdens het event beginnen met een kwalificatie, zal het net zijn alsof je meedoet met een echte F1 race. Uiteraard ontvangt de winnaar van de dag ook een prijs tijdens een feestelijke prijsuitreiking.

Event organiseren

Ga jij binnenkort een event organiseren? WePlay Esports organiseert de meest onvergetelijke evenementen. Dit doen we onder andere voor zakelijke klanten, particulieren, sportverenigingen, sportbonden, BVO, gemeentes, scholen en welzijnsorganisaties. Wij bedenken en organiseren toffe toernooien, events en activaties die geheel gebaseerd zijn op gaming en esports. Ons Formule 1 event is hier een mooi voorbeeld van en is dan ook altijd zeer geslaagd onder vele doelgroepen.

Formule 1 event organiseren

Bij WePlay Esports staat plezier centraal bij het organiseren van een event. En hoe kan dat nou misgaan met het organiseren van een Formule 1 event? Of het nou gaat om een bedrijfsevent, een evenement voor een gemeente of eenmalig event voor de leden van een sportclub: ons Formule 1 event is een groot succes bij jong en oud.

 

Een uniek event

Esports zijn de perfecte oplossing als je iets unieks aan je event wilt geven. Dit is namelijk een ervaring die niet snel vergeten wordt en er zal dan ook nog lang over worden nagepraat. Je zit tenslotte niet dagelijks in een race simulator waarbij het ook nog eens lijkt alsof je echt op het circuit rijdt. Met een Formule 1 event bent je verzekerd van een unieke ervaring, maar dit kan bijvoorbeeld ook met één van onze andere events zoals het FIFA toernooi of een Fortnite event.

 

Wij nemen alles uit handen

Wanneer je bij ons een F1 simulator huurt zorgen we ervoor dat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Wij nemen namelijk alles uit handen. Van het opbouwen en het aankleden van het event tot de spelorganisatie: wij regelen het allemaal.

 

Voor wie is een F1 event geschikt?

De Formule 1 is ontzettend populair in Nederland. Ook virtueel racen is populair en dan met name onder mannen tussen de 16 en 40 jaar. Dit maakt een F1 event dan ook voor meerdere events geschikt. Van beursactivatie tot vrijdagmiddagborrel: met een race sim huren wordt het een nog groter succes.

Hoe ziet een F1 event eruit?

Hoe het Formule 1 event eruit komt te zien, dat zullen we vooraf uitgebreid bespreken. Er is namelijk van alles mogelijk. Om je alvast een beeld te geven, bespreken we hieronder enkele onderdelen die altijd terugkomen.

 

Aankleding

Wil jij een F1 race event helemaal passend bij jouw bedrijf? Dat is geen probleem! We nemen namelijk ook de aankleding graag voor je uit handen. Denk bijvoorbeeld aan branded backwalls achter de Playseats voor een extra beleving. Deze kunnen helemaal worden aangepast aan jouw huisstijl en logo. Ook het scorebord is volledig aan te passen. Alles zodat het event past bij de uitstraling van jouw bedrijf.

 

Kwalificatie

Tijdens het event beginnen we met het circuit verkennen. Hierna spelen we voor de kwalificatie. Alle rondetijden worden bijgehouden door onze spelbegeleiders. De top 10 wordt weergegeven op het scorebord.

 

Finale

De beste coureurs racen tegen elkaar in de finale. Uiteindelijk wordt in deze allesbeslissende race de grote winnaar van de dag bepaald.

 

Prijsuitreiking

Wil jij net als een echte winnaar aan het eind van de dag op een podium staan met een fles champagne? Dat begrijpen wij helemaal. Dit maakt tenslotte de ervaring helemaal af. Daarom is het ook mogelijk dat wij voor een podium zorgen voor de prijsuitreiking, en natuurlijk hoort daar ook champagne bij. Extra je best doen dus, want wie weet sta jij aan het einde van de dag wel op dat podium te shinen als een echte F1 coureur.

Alles is mogelijk

Zoals we al zeiden delen we de dag in naar jouw wensen. Heb je dus nog ideeën? Dan denken we graag met je mee over andere oplossingen. Laat het ons vooral weten, want we denken graag out of the box om je event onvergetelijk te maken. Wij denken namelijk altijd in oplossingen en daarom is er ontzettend veel mogelijk. Heb je dus nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op.

Zakelijke evenementen

Organiseer je binnenkort een zakelijk evenement? Dan is het huren van een F1 race simulator de perfecte toevoeging. Of het nou gaat om een groot bedrijfsevenement of een simpele vrijdagmiddagborrel: alles is mogelijk. Ons team denkt graag met je mee.

Bedrijfsevenement organiseren

Wil jij een unieke toevoeging aan jouw bedrijfsevenement? Dat kan met een race simulator van de F1. Bij jou op kantoor of ergens anders: wij komen de simulator opbouwen waar je maar wilt.

F1 simulator uitje

Wil je een teamuitje organiseren? Dan is een F1 event hier perfect voor. Het is niet alleen heel leuk, maar zorgt ook nog eens voor teambuilding. Een hechter team op de werkvloer zorgt natuurlijk ook voor meer werkgeluk en dat is dan weer goed voor de productiviteit van je personeel. Daarnaast is het ook tof als grotere activatie voor het personeel. Denk bijvoorbeeld aan een wedstrijd tussen verschillende filialen. Hier zal nog lang over nagepraat worden.

Vrijdagmiddagborrel

Wil jij je medewerkers verrassen met iets leuks op de vrijdagmiddagborrel? Ook dan is het huren van een racesimulator meer dan geschikt. Daag je collega’s uit en ontdek wie de Max Verstappen van jouw team is. Dat is nog eens even leuk het weekend in gaan op de vrijdagmiddag.

Beurzen

Als er iets belangrijk is op een beurs dan is het wel om op te vallen. Maar ja, hoe doe je dit dan als iedereen alles uit de kast trekt om de aandacht te trekken? Nou, een simulator van een race auto huren zal wel zorgen dat je opvalt. Dit is een unieke manier om jezelf te onderscheiden en enthousiaste bezoekers op je beursstand aan te trekken. Ook dan komen we natuurlijk langs om de race simulator op te bouwen voor een te gekke F1 ervaring. Daarnaast kan je de simulator helemaal door ons laten customizen zodat hij past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Merkactivatie

Jouw merk tot leven brengen met een merkactivatie? Ook dan zit je goed bij WePlay Esports. We zijn een expert in het opzetten van activaties die doelgericht, origineel en effectief zijn. Doormiddel van onze events verander je je doelgroep in fans en zorg je voor verbinding met jouw merk. We zetten esports in verbinding te creëren en een F1 race is hier perfect voor. Natuurlijk helpen we je ook in de voorbereiding. Zo zorgen we voor promotiemateriaal en bij een online activatie ook voor een handleiding en livestream. Wil je echt uitpakken? Dan is er nog veel meer mogelijk. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook F1 simulator professionals, oftewel bekende esporters, inzetten voor jouw merkactivatie. Met onze hulp garanderen we dat er nog lang over nagepraat zal worden.

Nog meer unieke esport events

Naast ons populaire Formule 1 event, verzorgen wij nog meer esport events die zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder zie je een kort overzicht van wat we bij WePlay Esports nog meer voor je kunnen organiseren.

 

FIFA toernooi

FIFA is altijd al een van de meest populaire games op de markt geweest. Daarom kan je bij WePlay Esports ook terecht als je een FIFA toernooi wilt organiseren. Ook dit verzorgen we gewoon bij jou op locatie. Wil jij dus een FIFA toernooi organiseren bij jou op de voetbalclub of FIFA spelen op de vrijdagmiddagborrel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

FIFA Skill Games

Bij WePlay Esports willen we ons steentje bijdragen aan een actievere leefstijl van de nieuwe generatie. Daarom hebben wij de FIFA Skill Games ontwikkeld. Hiermee gamificeren we bestaande sporten door elementen uit online games toe te voegen. Zo krijgen spelers tijdens de FIFA Skill Games bijvoorbeeld oefeningen die ze kennen uit het populaire FIFA spel. Op deze manier stimuleren we beweging, wat een positieve uitwerking heeft op de lage sportparticipatie onder jongeren.

 

FIFA Cubes

Met onze FIFA Cubes zorg je voor een onvergetelijk event. Deze cubes zijn binnen een half uur op te bouwen en door de 360 graden opzet is jouw merk vanuit alle hoeken goed te zien. Met vier schermen is er ruimte voor wel acht spelers. Een potje FIFA duurt ongeveer 12 minuten en dus kan je in een uur tijd wel 40 mensen activeren met één cube. Daarnaast zijn onze FIFA Cubes ook de perfecte toevoeging op de sportclub.

 

Fortnite events

Naast FIFA, is natuurlijk ook Fortnite een ontzettend populaire game. Met name onder jongeren wordt dit veel gespeeld. Daarom kan je natuurlijk ook je eigen Fortnite tournament organiseren met behulp van WePlay Esports. Of je nou een grootschalig event organiseert of je verjaardag op een originele manier wilt vieren: wij denken graag met je mee.

 

Gamen en bewegen

Bij WePlay Esports dragen we graag een steentje bij aan de sportparticipatie onder jongeren. Esports in combinatie met bewegen heeft een positief effect op de ontwikkeling van de jeugd. Jongeren worden niet alleen geactiveerd om meer te bewegen, ze komen ook nog eens samen doormiddel van gaming. Wie regelmatig beweegt voelt zich namelijk gezonder en geniet meer van het leven. Gamen en bewegen is dus een gouden combinatie die ook nog eens bijdraagt aan het geluk onder jongeren.

 

Livestream

Wil je met jouw event een grotere doelgroep bereiken? Ook dat kan bij WePlay Esports doormiddel van een livestream. Het livestreamen van jouw game event is de perfecte oplossing om meer aandacht te genereren onder thuisblijvers of fans van jouw organisatie. Niet alleen kunnen ze meegenieten van het event, maar dankzij de chatfunctie wordt ook de interactie tussen de kijkers vergroot. De perfecte manier om een online community op te bouwen rondom jouw merk.

 

Online event

De manier om veel mensen te bereiken is natuurlijk online. Daarom kan je ook voor een uniek online event terecht bij WePlay Esports. Dit kan onder andere met een online Formule 1 event, maar ook met een FIFA of Fortnite toernooi. Zet zo’n online event bijvoorbeeld in als salesevent of kick off. Natuurlijk nemen we ook bij een online event alles uit handen. Zo zorgen we voor voor geïnstalleerde Playstations 4 of Playseats, een online omgeving, sorftware, pr-kit met handleidingen en natuurlijk live commentaar van onze enthousiaste online eventmanagers.

 

Virtual reality

Kruip in de huid van een autocoureur, stap de ring in als bokser of zoek de adrenaline op door over een 300 meter hoge plank te lopen. Het is allemaal mogelijk met virtual reality. Doormiddel van VR trek je de aandacht en laat je een gedenkwaardige indruk achter. Perfect als activatie op een beurs of het presenteren van je nieuwe product op een unieke manier.

Klaar voor de start?

Ben jij nou enthousiast geworden en wil je ook een race simulator huren of ben je geïnteresseerd in een van onze andere events? Laat het ons dan vooral weten. Dan maken we er samen een onvergetelijk event van, passend bij jouw wensen en behoeften. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier en wij maken graag een offerte voor je.

WePlay Esports is dé aanbieder van race simulator evenementen van Nederland en België