FIFA 23 toernooi

FIFA 23 is de nieuwste versie van het populaire FIFA spel. Bij WePlay Esports heb je de mogelijkheid om je eigen FIFA toernooi te organiseren en met deze nieuwste versie is dat nog vetter geworden. Dus wil jij je eigen FIFA 23 toernooi? Wij zijn dé aanbieder van FIFA 23 toernooien in Nederland en België.

Wat is FIFA 23?

FIFA 23 is de nieuwste versie van het populaire FIFA spel. Zoals ieder jaar, kwam er ook in september 2022 weer een nieuw en verbeterd FIFA spel uit met talloze nieuwe features. Benieuwd wat er allemaal is veranderd ten opzichte van FIFA 22? Lees dan snel verder.

Cross-play

Hier werd al maanden voor het spel uitgebracht was over gespeculeerd, maar de nieuwe FIFA 23 game ondersteunt cross-play. Dat betekent dat spelers met verschillende apparaten, zoals de Playstation, Xbox en PC nu tegen elkaar kunnen spelen. Als één van jouw vrienden het spel dus op een ander apparaat speelt kunnen jullie het nu eindelijk tegen elkaar opnemen.

FIFA Ultimate Team

Ook in het Ultimate Team is er het één en ander veranderd. Dit gaat met name om hoe je spelers kunt opstellen in je elftal. Voorheen kon je iedere linksbuiten door middel van een position modifier een linksmidden maken. In FIFA 23 is dit aangepast. Iedere speler heeft een favoriete positie en veel spelers hebben ook nog een alternatieve positie. Deze kan je alleen veranderen naar één van deze twee posities met een algemene position modifier.

Wat is een FIFA 23 toernooi

Wat is een FIFA 23 toernooi?

Wil jij een FIFA toernooi organiseren met de nieuwste versie van het populairste spel. Bij WePlay Esports kan je vanaf heden een FIFA 23 toernooi organiseren. Dit lijkt op andere voetbaltoernooien en daarom begint het ook met de poulefase. Hier worden de spelers gelijkmatig verdeeld waarna iedere speler drie tot vier wedstrijden in de poulefase speelt. Hierna zullen een of twee beste spelers doorgaan naar de knock-out fase.

De finale wordt uiteraard op groot scherm gespeeld, wat zorgt voor een fantastische sfeer. Met zoveel enthousiasme is het net alsof je in een echt stadion staat. Wanneer je een FIFA 23 toernooi laat organiseren door WePlay Esports beleven de spelers gegarandeerd een onvergetelijke ervaring. Wij zorgen er namelijk voor dat het voor hen net lijkt alsof je meedoen aan de Divisie.

FIFA toernooi op locatie

WePlay Esports organiseert FIFA 23 toernooien op locatie. Dus wil jij een vet FIFA toernooi organiseren bij jouw voetbalclub of lijkt dit je een leuke activiteit voor de vrijdagmiddagborrel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook is een FIFA 23 toernooi perfect als merkactivatie voor bijvoorbeeld in jouw winkel of leuk om te organiseren in jouw buurthuis.

Wat je wensen ook zijn, je kan alles met ons bespreken en wij regelen het. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je vanaf begin tot eind met het organiseren van jouw FIFA 23 toernooi zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de uitvoering, maar ook lekker kan genieten van het toernooi.

WePlay Esports regelt jouw FIFA 23 toernooi

Wanneer wij een FIFA toernooi als activiteit op jullie eigen locatie organiseren dan nemen we alles uit handen. Niet alleen op de dag zelf, maar ook daarvoor. Zo hebben wij een pr-kit en een online inschrijfomgeving, wat jou enorm veel tijd zal besparen tijdens het promoten van het event. Ook krijg je een vaste accountmanager toegewezen waar je terecht kunt met al je vragen. Verder zal deze accountmanager je ook ondersteunen met de promotie van jouw FIFA 23 toernooi en zal hij of zij je adviseren over de hoogte van de deelnemersbijdrage.

Bel of mail ons direct voor de mogelijkheden.

FIFA toernooi op locatie

FIFA toernooi organiseren

Voor het organiseren van een FIFA toernooi ben je bij WePlay Esports aan het juiste adres. Wij organiseren namelijk de leukste events, gewoon bij jou op locatie. We werken onder andere veel samen met sportbonden, sportverenigingen, zakelijke klanten in o.a. retail, gemeentes, BVO, de vrijetijdssector, welzijnsorganisaties en scholen. Daarnaast zijn al onze toernooien, dus ook ons FIFA 23 toernooi, een combinatie van esports en gaming. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat dit dé manier is om millennials te bereiken en te activeren.

 

WAAROM EEN FIFA 23 TOERNOOI?​

FIFA is altijd al een van de meest populaire games op de markt geweest. Met de nieuwste FIFA 23 is dat niet veranderd, want het spel is nog steeds razend populair onder jong en oud. Het leukste aan dit spel is dat je als speler zelfs voor een specifiek land of specifieke club kunt spelen. Zo kan je dus meedoen met jouw droomclub. De eerste editie van dit spel kwam uit in 1993 en het spel was de eerste jaren te herkennen aan de naam FIFA Soccer en FIFA Football. Vanwege de populariteit van het spel wist iedereen waar je het over had wanneer je alleen FIFA noemde en dus veranderde de naam in alleen FIFA.

Vanaf 2023 gaat FIFA door het leven als EA Sports FC. Ook ontstond door de populariteit van het spel het FIFA 23 toernooi. FIFA toernooien zijn de laatste jaren enorm populair geweest omdat het de perfect is als bedrijfsuitje, merkactivatie en meer. Hier kunnen spelers het tegen elkaar opnemen, wat zorgt voor ontzettend veel plezier. Een FIFA 23 toernooi is dus niet voor niets zo ontzettend populair.

Wat is het verschil met het FIFA 22 toernooi?

Over het algemeen is een FIFA 23 toernooi hetzelfde als ons voorgaande FIFA 22 toernooi. Het enige dat is veranderd, is dat we nu de nieuwste editie van het FIFA spel gebruiken. Deze nieuwe uitvoering zit vol met nieuwe mogelijkheden wat het FIFA toernooi nog leuker maakt.

 

Hoe organiseer je een FIFA 23 toernooi?

Wanneer we een FIFA toernooi organiseren dan nemen we alles uit handen. Niet alleen daarvoor, maar ook op de dag zelf zullen wij het complete FIFA toernooi organiseren. We hebben overal aan gedacht. We maken een FIFA toernooi schema, zetten de gamecases en het 55 inch finalescherm neer en onze eventmanager verzorgt de spelbegeleiding.

Het toernooi werkt hetzelfde als de Champions League. Eerst is er een poulefase en hierna volgt de knock-out ronde. De standen worden gedurende het evenement bijgehouden met een iPad. Zo zorgen we dat iedereen genoeg wedstrijden speelt en kan jij gewoon lekker genieten van het event. En natuurlijk vallen de winnaars ook in de prijzen. Na de finale krijgen de top drie beste spelers een aandenken. De winnaar plaatst zich zelfs in de landelijke finale van het FIFA toernooi. Na het event bouwen we alles af en hebben jouw deelnemers een onvergetelijke dag gehad.

Leuke extra’s

Wil je jouw FIFA toernooi nog specialer maken? Dan is het ook mogelijk om bekende esporters en influencers in te zetten op jouw event. Zo is het zelfs mogelijk om je toernooi nog leuker te maken met een bekende esporter van team Gullit. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld twee tegen twee te spelen. We doen er alles aan om van jouw event een onvergetelijke dag te maken en denken graag met je mee.

Online FIFA toernooi

Naast fysieke toernooien, organiseren wij bij WePlay Esports ook online FIFA 23 toernooien. Dit is een leuke manier om elkaar ook buiten de sportclub te ontmoeten en mensen bij elkaar te brengen. Ook bij een online FIFA toernooi, kan je er vanuit gaan dat wij alles uit handen nemen. Je kan de hele organisatie aan ons overlaten. Denk aan de Nintendo Switches, Playstations 4, Playseats, online omgevingen, software en pr-kit met handleidingen. Ook bij een online event krijg je je eigen eventmanager toegewezen waar je terecht kunt met al je vragen. Meer weten? Bekijk dan welke online events wij organiseren en wat wij voor je kunnen betekenen.

FIFA cubes

Onze nieuwe FIFA cubes zijn ideaal om op gelegenheden in te zetten waarbij je awareness wilt creëren voor jouw merk en je jouw doelgroep wilt activeren. Met onze cubes is jouw merk goed zichtbaar en door de 360 graden opzet is het goed te zien vanuit iedere hoek. Ze zijn niet alleen heel erg leuk voor kinderen, maar ook volwassenen gebruiken ze maar al te graag. We hebben onze FIFA cubes eerder ingezet voor grote organisaties zoals Ajax en VodafoneZiggo. Wil je meer weten over onze FIFA cubes? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Waarom WePlay Esports?

Bij WePlay Esports hebben we jarenlange ervaring met het organiseren van FIFA toernooien en andere esport events. Of je nou een FIFA toernooi wilt organiseren op de voetbalclub, als merkactivatie of als bedrijfsevenement: wij zoeken graag met jou naar een passende oplossing. Voor iedereen is een passende oplossing. Zo organiseren we toernooien voor groepen van 10 deelnemers, maar ook voor grotere events met zo’n 160 spelers. Voor iedereen is er een FIFA toernooi op maat. Ons ervaren en enthousiaste team zorgt ervoor dat jouw event een groot succes wordt. 

Gamen en bewegen

Bij WePlay Esports geloven we dat gamen en bewegen samen kunnen komen. Bent je benieuwd hoe je esports kan inzetten om kinderen en jongeren te laten bewegen? Wij denken graag met je mee om game-elementen naar een fysiek element te vertalen.

FIFA skill games

Wist je dat je bij WePlay Esports ook de mogelijkheid hebt om gamen en bewegen te combineren? Esports wordt vaak geassocieerd met stilzitten, maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn. Met onze FIFA Skill Games wordt het FIFA spel namelijk gecombineerd met diverse beweegelementen. Zo’n event maakt je dag pas echt uniek. De spelers zijn namelijk de hele dag actief oefeningen aan het doen die rechtstreeks uit het FIFA spel komen.

Verder sparren we graag met je over hoe sporten gegamificeerd kunnen worden. Esports is namelijk ook een topsport en zorgt voor actieve stimulatie van bewegen onder jongeren. Dit is natuurlijk hartstikke goed voor hun ontwikkelen. Ze zullen namelijk niet alleen samenkomen om te bewegen, maar gaan zich hierdoor ook gelukkiger voelen. Als je voldoende beweegt dan zit je namelijk lekkerder in je fel, voel je je fitter en geniet je meer van het leven.

Ben jij benieuwd naar hoe we esports kunnen inzetten om jongeren meer te laten bewegen? Neem meteen contact en wij denken creatief met je mee!

FIFA krijgt een nieuwe naam

Enkele maanden geleden maakten de CEO van EA, waar FIFA onder valt, bekend dat ze de naam aan het herzien waren. Het FIFA zoals we het nu kenden, zal vanaf 2023 met een andere naam door het leven gaan. Het voetbalspel zal vanaf dan EA Sports FC heten.

EA Sports FC

Ondanks dat de naam verandert, zal verder alles hetzelfde blijven. Denk aan de licenties om de spelers, teams, stadions en competities te gebruiken. De verandering van de naam, heeft vooral te maken met het feit dat EA steeds meer regels opgelegd kreeg met de mogelijkheden voor nieuwe spelmodi en verdienmodellen met hun huidige licentie. Vanaf volgend jaar hebben ze veel meer vrijheid om bijvoorbeeld door spelers gemaakte content toe te staan. Dit kan dan ook weer gedeeld worden in de online omgeving. Je kan dit vergelijken met Fortnite.

EA Sports FC toernooi organiseren

Ben jij nou al aan het kijken naar het organiseren van een EA Sports FC toernooi? Dan kan je natuurlijk gewoon kijken bij FIFA toernooi. Ondanks de nieuwe naam vanaf volgend jaar, klinkt een FIFA toernooi toch wat lekkerder dan een EA Sports FC toernooi, vind je niet?

Livestream organiseren

Wil je een livestream organiseren voor jouw event? Ook dat is mogelijk bij Weplay Esports. Door jouw event te livestreamen creëer je een geweldige mogelijkheid om nog meer aandacht te genereren door thuisblijvers en fans van jouw organisatie mee te laten kijken met de hoogtepunten van jouw evenement. Met onze ervaren producenten zorgen we ervoor dat beelden van de game worden gecombineerd met camerabeelden van de commentator en de deelnemers. Net alsof het een live tv-show is, alleen dan op het social media kanaal van jouw organisatie.

Jouw doelgroep bereiken met een livestream

Livestreams zijn het nieuwe tv kijken voor jongeren. Dat is dan ook precies de reden dat je met een livestream van jouw event een hele nieuwe doelgroep kunt bereiken die met traditionele media moeilijk te bereiken is. Ook vergroot je de interactie tussen kijkers en het evenement doormiddel van de chatfunctie en bouw je zo een online community op rondom jouw merk. En heeft iemand het gemist? Dan is de livestream gewoon terug te kijken via een kanaal zoals YouTube.

Een FIFA 23 toernooi organiseren bij WePlay Esports

Ben jij nou enthousiast en wil je jouw eigen FIFA 23 toernooi organiseren? Dan helpen wij je natuurlijk maar al te graag. Ben je op zoek naar een ander event? Ook dat is mogelijk bij WePlay Esports. Zo organiseren wij ook Fortnite toernooien en Formule 1 events. Samen zetten we een tof event op dat past bij jouw bedrijf of organisatie. Wacht niet langer en boek nu jouw FIFA toernooi of neem contact op voor meer informatie.

WePlay Esports is dé aanbieder van activiteiten op eigen locatie